Nemzetközi foci

Szalai: Minden társam megérdemelné a meccs embere címet

A duplázó magyar csatár csalódott volt, amikor az első lehetőségét nem váltotta gólra.

Szombaton Szalai Ádám remek teljesítményének köszönhetően húzta be a három pontot a német élvonalban szereplő Hoffenheim, amely a Freiburgot győzte le hazai pályán 3-1-re  – ide kattintva megnézheted a magyar csatár két találatát.

A lefújást követően elégedetten értékelt a magyar válogatott támadója, ám mégis akadt olyan szituáció, aminek nem örült.

Küzdelmes találkozót játszottunk, ám csalódott voltam, amikor az első lehetőségemből nem szereztem gólt. A második játékrészben már jobban ment a játék az egész csapatnak, nem a semmiből jött a fordítás. Örülök a góljaimnak, de az egész csapatnak jár az elismerés, minden társam megérdemelné a meccs embere címet – fogalmazott Szalai a klub hivatalos oldalán.

Mbappénak elgurult a gyógyszere, piros lap lett a vége – VIDEÓ
A PSG sztárja nehezményezte ellenfele szerelési kísérletét, rögtön fel is lökte.

Ebben a pillanatban különösen jó érzés rápillantani a Bundesliga góllövőlistájára, amelyet Szalai Ádám egymaga vezet három találattal, mögötte két góllal következik holtversenyben Robert Lewandowski, Sebastian Haller és Thomas Müller.

Ha esetleg lemaradtál volna a felettébb érdekes szombati eseményekről, ide kattintva megnézheted, ahogyan Ronaldo ollózni próbált, de végül rajta röhögtek Parmában, itt pedig azt is láthatod, miért akadtak ki az újpestiek a játékvezetőn a Budapest Honvéd elleni bajnokin.

Szalai kiváló formában kezdte a bajnokságot. Fotó és címlapfotó: UWE ANSPACH / DPA / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik