Nemzetközi foci

Lopetegui már Benzema gólkirályi címéről beszélt

A Real Madrid trénere szerint a francia csatár képes lehet az élen végezni a gólvágók versenyében.

Egy félidőig tudta tartani a lépést a Leganés a Real Madrid otthonában a szombat esti spanyol bajnokin, az 1-1-es első játékrészt követően azonban hengerelt a hazai csapat és végül 4-1-re nyert – ide kattintva megtekintheted, hogyan remekelt a Real-támadósor, itt pedig azt is láthatod, milyen csúnyán elverték az Atlético Madridot.

A királyi gárda trénere, Julen Lopetegui a mérkőzés utáni nyilatkozatában főképp csapata második félidei játékát dicsérte, valamint külön kitért Karim Benzema kiváló teljesítményére.

Kegyetlenül megtrollkodták a Puskás Akadémiát az NB I-es bajnokin – FOTÓK
Kartonfigurákkal helyettesítették a vendégszurkolókat Mezőkövesden.

Az első félidő egy rövid időszakát leszámítva azt gondolom, jól játszottunk, a Leganés képes volt meglepni minket. Tudtak okozni egy kis zűrt a kapunk előtt, ekkor sikerült kiharcolniuk a büntetőt is. A második játékrészben már kiváló teljesítményt nyújtottunk, ekkor rengeteg esélyünk volt a gólszerzésre. Benzema mint gólkirály? Miért ne? Megvan a képessége ahhoz, hogy rendkívül hatékonyan fejezze be a támadásokat, így nem tartom elképzelhetetlennek a gólkirályi címet – idézi a trénert a realmadrid.com.

Lopetegui Thibaut Courtois debütálásával kapcsolatban megjegyezte, még nem tudja, hogy a jövőben hogyan oszlanak majd el a játékpercek Keylor Navas és közte, de megpróbálják a legideálisabb forgatókönyvet megtalálni.

címlapfotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency / AFP

Lopetegui elégedett volt a második félidei játékkal. Fotó: AFP / GABRIEL BOUYS
Olvasói sztorik