Nemzetközi foci

Lopetegui keveri a lapokat: Courtois és Modric is kezdő lesz?

Az előzetes várakozások szerint a belga és a horvát világsztár is első ízben lehet a kezdőcsapat tagja az új idényben. Mariano már a kispadon.

A spanyol élvonal harmadik fordulójában a Real Madrid hazai pályán fogadja a Leganes játékosait. A találkozóra szombat este 20:45-től kerül sor. A madridiak két játéknapot követően hibátlan mutatóval vezetik a tabellát, míg a soron következő ellenfél még nyeretlen, egy döntetlen és egy vereség a mérlege.

A Marca menetrendszerűen megjósolta a két csapat várható kezdőit. Érdekesség, hogy a lap szerint Julen Lopetegui máris változtat a kapuban, és a remek formában védő Keylor Navas a kispadra kerül. Ez azt is jelenti, hogy Thibaut Courtois először léphet pályára tétmérkőzésen a Real Madrid színeiben.

A Marca szerint a madridiak világsztárja, Luka Modric is először lehet kezdő tétmérkőzésen az új szezonban. A horvát klasszis Casemiro, Kroos és Isco mellett erősítheti a középpályát. Mindez azt is jelent, hogy a lap szerint Asensio kiszorul a kezdőből, elöl tehát a Benzema, Bale duó rohamozhat.

A „királyi gárda” nagy hajráigazolása, Mariano az előzetes várakozások szerint a kispadon kezd, ITT mutattuk, rögvest miért került óriási nyomás az „újfiúra”.

A két csapat várható esti kezdője a Marca szerint:

Szombat este Real Madrid – Leganes mérkőzést rendeznek – fotó: Marca.com

címlapkép: Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik