Nemzetközi foci

A Real Madrid csatára elérte a célját, távozik a klubtól – hivatalos

Borja Mayoral a Levantéban folytatja.

Frissítve:

Péntek este 19 óra után néhány perccel a Real Madrid hivatalos közleményben jelezte, hogy Borja Mayoral a Levante kölcsönjátékosa lesz a most futó szezonban.


Korábban írtuk:

Eddig nagyon pörög nap, javában zajlik az átigazolási piac hajrája. A Bundesligában folytatja a magyar foci legnagyobb reménysége, de érdemes egy pillantást vetni az Újpest legfrissebb igazolására is. Időközben már az sem titok, ki örökölte Cristiano Ronaldo mezszámát a Real Madridnál, most azonban a „galaktikusok” másik játékosáról derült ki, hogy máshol folytatja.

A Sport információi szerint Borja Mayoral elérte célját, távozhat Madridból. A csavar a történetben viszont, hogy nem ott folytatja, amire előzetesen számítottak.

A fiatal spanyol csatárra ugyanis a Levante csapott le, méghozzá kölcsönben, ráadásul ha igazak a hírek, a megegyezés nem tartalmaz véglegesítési opciót. A 21 éves játékos már meg sem jelent a mai edzésen, egyenesen Valencia felé vette az irányt.

Mayoral egyébként korábban hasonló körülmények között a Wolfsburgnál is megfordult, bár azt egyértelműen rossz élménynek tartotta, ezért is ragaszkodott inkább a LaLigához.

Címlapkép: Jonathan Daniel/Getty Images/AFP

Olvasói sztorik