Nemzetközi foci

Szupertrió lesz a Barca 2019-es nagy dobása?

Rabiot, Pogba és De Jong is érkezhet januárban vagy legkésőbb jövő nyáron.

A Sport.es legfrissebb összeállításából kiderül: az FC Barcelona már 2019-re készül, a klubnál pedig azt is tudják, milyen szupertrióval erősítik meg keretüket.

A katalánok mindenképpen szeretnék a soraikban tudni Paul Pogbát, Adrien Rabiot-t és Frenkie De Jongot. Ezen a nyáron esetükben azért nem jár(t) sikerrel a Barcelona, mivel mindhárom kiszemelt klubja maximálisan ragaszkodik a játékoshoz.

De Jong

Mivel az Ajax Amszterdam bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ezzel eldőlt, hogy a holland játékos nyáron nem vált klubot. A 21 éves játékos több ízben kifejtette: a gránátvörös-kékeknél akar focizni, de elfogadta az Ajax döntését. A Sport szerint jövő nyáron minden bizonnyal már elengedik az amszterdamiak.

Rabiot

A francia játékos helyzete a legbonyolultabb, hiszen szerződése jövő nyáron lejár a Paris Saint-Germainnál. A francia klub hosszabbítani akar a 23 éves középpályással, aki azonban távozni szeretne – az FCB-hez. Rabiot esetében még akár a következő napokban is jöhet a nagy bejelentés (a piac pénteken zár),  de az is elképzelhető, hogy a PSG végül januárban engedi el – ha még pénzt akar kapni érte.

Pogba

A francia világbajnokról az elmúlt időszakban több ízben felmerült, hogy elvágyódik a Manchester Unitedtől, de a vezetők nem akarnak lemondani róla. A Sport szerint januárban vagy jövő nyáron az FC Barcelona újabb ostromot indít érte, a transzfer sikeressége pedig azon múlhat, mennyi pénz kínál érte a spanyol sztárklub.

Pogbáról már télen újra tárgyal az FC Barcelona ? – fotó: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

címlapkép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik