Nemzetközi foci

Allegri szívbaj nélkül a kispadra ülteti Ronaldót

A Lazio érkezik Torinóba.

Jön Cristiano Ronaldo első olaszországi rangadója: szombat délután a Laziót fogadja a Juventus (18.00, tv: Digisport1). A rómaiak tavaly októberben 2–1-re győztek Torinóban, Massimiliano Allegri nem véletlenül hangsúlyozta, ezúttal különösen óvatosnak kell lenniük.

A mérkőzést megelőzően sajtótájékoztatón természetesen sok szó esett a Juve új sztárjáról, és Allegri leszögezte, a portugál zseni játszani fog a Lazio ellen. Azonban nem lesz ez mindig így…

Lesz olyan, amikor a kispadon kezdi a meccset, és csak fél órát játszik. Biztosan eljön a pillanat, amikor szüksége lesz egy kis szünetre – magyarázta Allegri, aki ezúttal sem mulasztotta el az egekig magasztalni a portugált. – Cristiano mindig többre és többre törekszik, miközben állandóan versenyhelyzetbe helyezi magát. Igazi bajnok, aki sok-sok munkával és áldozattal felépítette önmagát.

A szombat további fantasztikus meccseket tartogat: Szerhij Rebrov bemutatkozik a Fradi élén, pályán a Barca: mutatjuk, melyik bajnokságért hova kell kapcsolni.

Nyitókép: AFP/ALBERTO PIZZOLI

A Juventus lehetséges kezdőcsapata a Lazio ellen Forrás: thehardtackle.com
Olvasói sztorik