Nemzetközi foci

Bosszúból szexhirdetést adott fel az exéről a korábbi Premier League-játékos

Börtönbe mehet az egykori labdarúgó.

A korábbi cseh labdarúgó, Tomas Repka öt szezonon keresztül erősítette a West Ham Unitedet – a WHU 2001-ben az akkor klubrekordnak számító 5.5 millió fontért szerezte meg őt a Fiorentinától –, összesen 167 találkozón lépett pályára a „kalapácsosoknál”, majd 2006-ban visszatért hazájába a Sparta Prahába. A már visszavonult, jelenleg 44 éves Repkát összesen húsz alkalommal állították ki a pályafutása során, a heves vérmérséklete pedig nem csak a pályán, hanem a magánéletében is megmutatkozik manapság.

A brnói bíróság csütörtöki ülése után ugyanis az exlabdarúgót hat hónap börtönbüntetésre ítélték, miután három alkalommal is escort hirdetéseket tett közzé a korábbi felesége, Vlad’Ka Erbova fotóival. Jelenlegi párja, a televíziós műsorvezető Katerina Kristelova is segített neki az kamu hirdetések létrehozásában, őt ötvenezer koronára, azaz közel 650 ezer forintra büntették – az ítéletek ellen fellebbeztek.

Összeestem, amikor megtudtam, ki tette ezt velem. Nem tudtam aludni, pszichiáterhez kellett fordulnom, folyamatosan terápiára jártam – nyilatkozta Erbova.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt Repka is és elmondta, nagyon sajnálja az egészet, utólag már belátja, hogy rossz ötlet volt, de nem ápolt jó kapcsolatot az exével.

Nem engedte, hogy meglátogassam a fiamat, és a helyzet egyre csak elmérgesedett – magyarázta a West Ham korábbi játékosa.

A The Sun megjegyzi, Repka az előző években is gyakran járt bíróságra, miután rajtakapták ittas vezetésen, valamint nem fizetett gyerektartási díjat.

A nyitóképen a sárga mezben lévő Repka Joe Cole-lal vitatkozik. Fotó: Richard Heathcote/Getty Images

Vlad’Ka Erbova, Repka exfelesége. Fotó:Instagram
Olvasói sztorik