Nemzetközi foci

Kovacic máris odaszúrt a Real Madridnak

A horvát középpályás végre örül, hogy olyan csapatnál játszik, ahol az edző bízik benne.

Szombat este az Arsenal elleni rangadón debütált a Chelsea új szerzeménye, Mateo Kovacic, aki a 60. percben lépett pályára Ross Barkley helyett.

A londoni kékek győztes találatát ugyan Marcos Alonso szerezte, ám a Real Madrid-kölcsönjátékos félórányi játéka rögtön jó benyomást tett a drukkerekre, a lefújás után pedig maga Kovacic is elégedetten értékelt a horvát Sportklub.rs-nek.

Minek a sorfal, ha minden tagja felugrik Messi előtt? – VIDEÓ
Bő fél óra után beindult a Barca, az argentin zseni lőtte a hatezredik LaLiga-gólt.

Mindenekelőtt fontos volt, hogy a három évnyi rendszertelen játéklehetőség után végre egy olyan csapatnál vagyok, amelyik ragaszkodott a megszerzésemhez, az edző pedig bízik bennem. Pontosan erre van most szükségem, nagyon jól érzem magamat. Boldog vagyok a győzelem miatt, ez a legfontosabb most. A csapat jól játszott, így pedig könnyű beilleszkedni, de teljesen még most sem sikerült felvennem a ritmust – idézi a horvát középpályást a 90min.com.

Marcos Alonso győztes találatát ide kattintva tekintheted meg, Maurizio Sarri menedzser pedig könnyen lehet, hogy ellőtte az év nyilatkozatát, azt pedig itt olvashatod el. De ami talán a Chelsea-szurkolókat leginkább érdekli, az Eden Hazard sorsa, a Real Madrid által is csábított sztár bejelentette, hol futballozik az új szezonban.

Kovacic fél órát kapott a debütálásán. Fotó és címlapfotó: AFP / Glyn KIRK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik