Nemzetközi foci

Az Atlético Madrid védője a PSG-ben köthet ki – sajtóhír

Balhátvéd poszton még erősítene a Paris Saint-Germain.

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Thomas Tuchel a pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy tervezi még új játékos szerződtetését a nyári átigazolási szezonban, hiszen a balhátvéd pozícióból távozó Yuri Berchichét egyelőre nem sikerült pótolni.

Korábban a PSG-vel kapcsolatban már szóba hozták Alex Sandrót a Juventustól, valamint Wendellt a Bayer Leverkusentől, jelenleg azonban a L’Equipe úgy tudja, Laywin Kurzawa mellé az Atlético Madrid balhátvédjét, Filipe Luist hozná a német tréner.

A francia lap szerint a PSG-ben játszó három brazil labdarúgó, Neymar, Marquinhos és Thiago Silva is szívesen látná a csapatban a honfitársukat, továbbá úgy tűnik, Diego Simeone vezetőedző Lucas Hernández mellett tette le a voksát, Filipe Luis végig a kispadon ült a Real Madrid elleni Szuperkupa-találkozón.

A párizsiak védelme tehát még erősítésre szorul, a támadókkal viszont semmi probléma nincs, a szombati bajnokin ugyanis Neymar is varázslatos csel után talált be, Mbappé pedig a padról beszállva tarthatatlan volt, két góllal vette ki a részét a győzelemből.

címlapfotó: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Foto Olimpik/NurPhoto/AFP
Olvasói sztorik