Nemzetközi foci

A Citynél máris tudják, ki pótolja De Bruyne-t

Nagy meglepetés: valóban a 18 éves angol csodagyerek, Phil Foden lép a belga klasszis örökébe?

Korábban beszámoltunk arról, hogy a világbajnoki bronzérmes labdarúgó, Kevin De Bruyne térdsérülést szenvedett csapata, a Manchester City szerdai edzésén. A legfrissebb szigetországi sajtóhírek már arról szólnak, hogy a karmester várhatóan három hónapig nem léphet pályára.

A City és az angol válogatott sztárja, Kyle Walker szerint Phil Foden léphet a belga örökébe a tízes pozícióban. A 18 éves angol csodagyerek már egy ideje rendszeres tagja Guardiola felnőtt csapatának, az elmúlt szezon végén ő is aranyérmet ünnepelhetett.

Kevin (– De Bruyne) nagyszerű játékos, természetesen nagyon sajnálatos, ami vele történt, mégis biztos vagyok abban, hogy tudjuk őt pótolni. Phil (– Foden) vélhetően a következő időszakban több lehetőséget kap, kiváló képességekkel rendelkezik, nagyszerű játékos. Különlegesnek tartom, hozzá hasonló nagy tehetséget nem igazán láttam még pályafutásom során. Nagy kiugrást mutathat a következő hetekben, de már az elmúlt szezonban is megmutatta, milyen különleges

– áradozott Kyle Walker honfitársáról, a 18 éves brit csodagyerekről, aki hasonló poszton játszik, mint a sérült Kevin De Bruyne.

Mindeközben a magyar piac sem nyugodt. Dzsudzsák Balázst a Vidi után egy másik csapattal hozták szóba, itt írtunk róla.  Az olasz piac zár, az AC Milan pedig őrült bejelentésre készül, erről ITT írtunk.

De Bruyne mellett az utódja? – fotó: Michael Regan/Getty Images

címlapkép: Michael Regan/Getty Images

Olvasói sztorik