Nemzetközi foci

Casemiro már hallani sem akar Ronaldóról

A brazil középpályás inkább a csapat jelenlegi játékosaira helyezné a hangsúlyt.

A szurkolók véleményéből is kiderült, hogy a Real Madridnál nagyon hiányzik a játékból Cristiano Ronaldo. Azonban nem mindenki ért ezzel egyet, különösen a spanyolok egyik kulcsembere, Casemiro, aki már hallani sem akar arról, hogy állandóan a Juventusba távozó portugál csillagról legyen szó:

Persze, néhány dolgot nem lehet csak úgy elfedni, Cristiano itt bizonyította be igazán, miért a világ legjobb játékosa. De ez már a múlt, nem gondolhatunk folyton csak rá. Inkább azokról kéne beszélni, akik itt játszanak. Az a célunk, hogy sokkal erősebb csapatot tudjunk összehozni.”

A brazil középpályás a csapat jelenlegi tréneréről, Julen Lopeteguiről is beszélt, szerinte jó irányba haladnak, de persze egy mérkőzésből nem is lehet mélyre menő következtetéseket levonni.

Korábban szinte mindent megnyertünk, az új edző remek munkát végez azzal kapcsolatban, hogy bennünk tartsa ezt a győztes mentalitást. De egy meccs alapján nem lehet megítélni Lopetegui valódi képességeit, így korai lenne még erről beszélni.”

Címlapkép: MB Media/Getty Images

Olvasói sztorik