Nemzetközi foci

Sergio Ramos keményen visszaszólt Kloppnak

Ennek ellenére a német szakemberre voksolt az Év Edzője szavazáson.

Már majdnem három hónap telt el a Bajnokok Ligája-döntő óta, de a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp és a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos még mindig egymással vannak elfoglalva. Mint ismert, a spanyol védő beakasztása után szenvedett súlyos vállsérülés Mo Szalah, valamint a két óriásit hibázó Kariusszal is ütközött, akinél később emiatt agyrázkódást diagnosztizáltak, így nem csoda, hogy a két szituáció miatt Ramos volt a közellenség.

A német szakember nemrég úgy nyilatkozott, hogy inkább veszít, minthogy Ramos módszereivel nyerjen. A királyi gárda ikonja az Atlético elleni Európai Szuperkupa-döntő előtti sajtótájékoztatón reagált Klopp szavaira.

Mindenkinek megvan a maga véleménye, amit tiszteletben kell tartani. Nem állt szándékomban befogni Szalaht, először ő ragadta meg a karomat. Ha Jürgen Klopp szeretné ezzel indokolni a vereséget, akkor tegye, de nem ez volt az első alkalom, hogy elveszített egy finálét. Ennek ellenére kiváló szakember, rá is szavaztam az Év Edzője díj szavazásán

– mondta Ramos.

Olvasói sztorik