Nemzetközi foci

Courtois és Modric nélkül kezd a Real Madrid a fináléban?

Mutatjuk, az előzetes várakozások szerint milyen kezdővel lép pályára a két madridi alakulat a Szuperkupa-döntőben.

Az UEFA Szuperkupa tallinni fináléjában szerda este (kezdés: 21 óra) a BL-címvédő Real Madrid ellenfele az EL-győztes Atlético Madrid lesz. A Mundo Deportivo és a WhoScored jó szokásához híven ezúttal is megjósolta, a csapatok várhatóan milyen kezdőkkel vágnak neki az összecsapásnak.

Ez lesz Julen Lopetegui első tétmérkőzése a madridi kispadon, illetve az első tétmérkőzés Cristiano Ronaldo nyári távozását követően.

A BBC így biztosan felbomlik az új szezonra, a formáció pedig BBA-ra alakulhat át, hiszen a támadósorban a Bale, Benzema, Asensio trió felelhet majd a gólgyártásért. A spanyol lap szerint a „királyi gárda” kapujában ezúttal is Keylor Navas kezd majd, tehát a nyári csúcsszerzemény, Thibaut Courtois vélhetően nem lesz ott a pályán volt csapata ellen a kezdősípszónál.

Az előzetes várakozások szerint Luka Modric sem kezd majd a döntőben, mint ismert, a horvát világsztár hosszabbra nyúlt nyári szabadsága miatt néhány napja állt csak munkába a fővárosiaknál.

A Realnál Álvaro Odriozola és Jesús Vallejo sérülés miatt biztos nem léphet pályára. A túloldalon Diego Simeonénak nincsen sérültjei, az előzetes várakozások szerint az új szerzemény, Thomas Lemar kezdőként debütálhat madridi színekben tétmérkőzésen.

A két csapat várható esti kezdője:

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo –Casemiro, Kroos – Bale, Isco, Asensio – Benzema.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Godín, Luís – Koke, Partey, Niguez, Lemar – Griezmann, Diego Costa.

A két csapat várható esti kezdője – fotó: WhoScored

címlapkép: Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik