Nemzetközi foci

Klasszisok sorát kénytelen nélkülözni Mourinho a rajton

Nem elég, hogy az átigazolási piacon kudarcot vallottak.

Az elmúlt évek talán leggyengébb átigazolási szezonját produkálta az angol bajnoki ezüstérmes Manchester United, amely péntek este a Leicester City együttesét látja vendégül az Old Traffordon a Premier League nyitófordulójában. A Vörös Ördögök csupán Fredet, Diego Dalotot és a veterán kapust, Lee Grantet igazolták és ha ez nem lenne elég a bajnoki rajt előtt, sérülés miatt több kulcsemberre sem számíthat José Mourinho.

Real Madrid-életjellel és őrült rohammal zár a piac: Icardi, Bernard, Modric, Mina
Angliában robbant a transzferbomba, mutatjuk a legütősebb csütörtöki híreket.

Nem bevethető Romero – műtéten esett át a világbajnokság előtt elszenvedett sérülése után. Valencia – a felkészülési szezonban sérült meg. Marcos Rojo – a világbajnokságon sérült meg. Dalot – április végén, még a Porto játékosaként műtötték meg, nem áll még készen. Ander Herrera – a Bayern ellen sérült meg. Matic – megsérült a világbajnokságon és néhány hete megműtötték Philadelphiában.

– nyilatkozta a portugál menedzser, aki a világbajnokság döntőjében, vagy elődöntőjében szereplő sztárokra sem számíthat egyelőre. Ez  vonatkozik Paul Pogbára, Romelu Lukakura, Marouane Fellainire, Ashley Youngra, Jesse Lingardra és Marcus Rashfordra.

Ők három hétig szabadságon voltak és csak most hétfőn térhettek vissza közénk. Nem elvárható tőlük az, hogy bevethető állapotban legyenek. Hétfőn tértek vissza. Hétfőn, kedden, szerdán és ma edzettek, úgyhogy mindenki eltudja képzelni, hogy nem igazán vannak még jó állapotban és nem állnak készen még arra, amire nekünk szükségünk van

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik