Nemzetközi foci

Scholes szerint az MU megint nem lesz harcban a bajnoki címért

A klublegenda úgy érzi, nem elég minőségi a keret.

A Manchester United legendája, Paul Scholes sosem rest kritikával illetni korábbi klubját. Mint ismert, az MU szurkolói és José Mourinho menedzser is aggódik a nyári erősítések elmaradása miatt, ugyanis nagyobb név egyedül Fred érkezett a középpályára. Scholes szerint a jelenlegi kerettel biztosan nem lesz harcban trófeákért a United.

Az MU azért nem lesz harcban a trófeákért, mert nem elég minőségi a kerete. Semmit nem közeledtek a Cityhez, amelynek remek csapata van egy nagyszerű menedzserrel. A United az előző idényben a Liverpool előtt végzett, ám a Pool a nyáron végrehajtott néhány kitűnő igazolást, ezért nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz helycsere. Nem igazán lehet tudni, hogy a játékosok milyen teljesítménnyel fognak előrukkolni az egyik és milyennel a másik héten. Úgyhogy remélem tévedek, de nem hiszem, hogy idén harcban tudnának lenni a bajnoki címért.

– mondta legfrissebb nyilatkozatában Paul Scholes.

Mindeközben Angliában zár a piac, és tényleg őrült dolgok történnek: világrekordért igazolt a Chelsea, a londoniakért hagyta el a Realt a középpályás, ráadásul a Barcelonából és a PSG-ből is kerülhet egy sztár a Premier League-be.

Világrekordért igazolt kapust a Chelsea – hivatalos
Kepa pótolja a Real Madridba távozó Thibaut Courtois-t.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik