Nemzetközi foci

Pogba ultimátumot adott, távozni akar Manchesterből – sajtóhír

Beszámolók szerint a világsztár és az FC Barcelona már a heti fizetésben is megegyezett. Mourinho sem ragaszkodik hozzá, de...

Az angol sajtó szerdai címlapjait Paul Pogba sajátította ki: a legfrissebb beszámolók szerint a Manchester United friss világbajnoka már közölte csapattársaival: távozni szeretne az Old Traffordról és minden vágya, hogy az új szezonban az FC Barcelonában focizhasson.

Sajtóhírek szerint ügynöke, Mino Raiola közölte a játékos döntését a klub ügyvezető alelnökével, Ed Woodwarddal: Pogba a katalánok játékosa szeretne lenni. Úgy tűnik, Jose Mourinho nem is ragaszkodik a világsztárhoz, ellenben a manchesteri vezetők – a szűkös átigazolási határidő miatt – nem akarják eladni. ITT írtunk arról, hogy Angliában már csak egy napig igazolhatnak új játékost a klubok.

A Mirror azt írja: Pogba és a Barcelona már a heti 350 ezer fontos heti fizetésben is megegyezett egymással. A Sun mindeközben úgy tudja: Pogba ultimátumot adott a „vörös ördögöknek”:

ha nem válthat klubot, akkor fizetésemelést akar. Jelenleg 180 ezer fontot keres hetente, de 380 ezer fontot szeretne kiharcolni.

Pogba távozni akar Manchesterből – fotó: Catherine Ivill/Getty Images

címlapkép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images