Nemzetközi foci

Összeverekedtek Dárdai játékosai – FOTÓ

Ondrej Duda és Alexander Esswein nem bírt magával.

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC is már javában készül a közelgő Bundesliga-idényre, jelen pillanatban Schladmingban edzőtáborozik. Nem telik azonban felhőtlenül az ott töltött idő, ugyanis a bz-berlin információ szerint kisebb verekedés alakult ki két játékos között.

Ondrej Duda és Alexander Esswein nem bírt magával, tudniillik utóbbi olyan lendülettel érkezett csapattársa felé, hogy mindketten a földre kerültek. Ezután némi heves szócsata következett, majd egymásnak estek.

A berliniek védőjének, Karim Rekiknek kellett szétszedni a kakaskodó srácokat, majd a csapat egyik edzője próbálta csillapítani a kedélyeket, végül is sikeresen, hiszen később mindketten belátták, butaságot csináltak, az edzés végére már szent volt a béke.

Dárdai egyébként elárulta, elég feszültek a játékosai, így a felkészülés sem megy olyan könnyen. Azt mondja, mindenki játszani szeretne, így próbálják megmutatni, miért pont őket válassza be a kezdőbe. De a magyar tréner szerint, a szezon akár most is elkezdődhetne.

Duda (balra) és Esswein kicsit összekapott – Fotó: bz-berlin.de

Címlapkép: Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Olvasói sztorik