Nemzetközi foci

Valverde Lenglet, Malcom és Arthur szerepét keresi a Barcelonában

Arra is utalt, hogy Rafinha is léphet egyet előre.

Beszámoltunk róla, hogy a Barcelona védőinek megingását kihasználva az AC Milan legyőzte a katalánokat a Bajnokok Nemzetközi Kupájában. A spanyol sajtó azonban mégis talált okot az ünneplésre. A mindössze 18 éves Riqui Puig produkciója nyűgözte le őket.

– Természetesen nincs annál nagyobb öröm, amikor az utánpótlásból ilyen játékosok érkeznek hozzánk. Szenzációsan játszott a második félidőben. Azt, hogy kap-e szerepet a Spanyoli Szuperkupán majd még meglátjuk – nyilatkozta Ernesto Valverde a lefújás után.

– Mellette Collado, Miranda és Cucurella is megmutatta az oroszlánkörmeit az amerikai turné alatt – tette hozzá.

Hármat rúgott a Real Madrid a Juventusnak
Még az olaszok gólját is a spanyolok szerezték a felkészülési mérkőzésen.

– Rengeteg tapasztalatot szereztünk ezen a turnén, elégedett vagyok. Bízom benne, hogy Lenglet, Malcom és Arthur nagy segítségünkre lesz, de Rafinha is bebizonyította, lehet rá az eddigieknél nagyobb szerepet bízni – mondta a tréner.

Az újságírók azt is firtatták, hogy kik fognak játszani a jövő vasárnapi Spanyol Szuperkupa-döntőn, hiszen a csapat több kulcsjátékosa tulajdonképpen a Sevilla ellen tér vissza nyári szabadságából.

– Elég ránézni a naptárra – mondta Valverde. Pontosan tudjuk, ki mikor kapcsolódik be a felkészülésbe. Tisztán látszik, lesznek, akiknek egyetlen játékpercük sem lesz a szezonban, míg ellenfelünk már három tétmeccset is játszik addigra. Ennek ellenére szeretnénk megnyerni a trófeát.

A Real Madrid 19 éves kapusa kivédte a Juventus szemét - VIDEÓ
Andrij Lunin nagyot alakított az olaszok ellen.

Kiemelt fotó: Thearon Henderson/International Champions Cup/Getty Images

Olvasói sztorik