Nemzetközi foci

Lopetegui: Modric a Real Madrid játékosa marad, nincs kétségem

Négy nevet is felsorolt, akikre érdemes lesz figyelni a szurkolóknak.

A Juventus fölényes legyőzése után adott interjút az AS-nek a Real Madrid edzője. A lap újságírója rögtön az Interrel összeboronált Modric helyzetéről kérdezte.

– Modric kiváló játékos, tárt karokkal várjuk. Beszéltem vele a világbajnokság után, megengedtem neki, hogy nyolc nappal a La Liga rajtja előtt csatlakozzon hozzánk. Ő egy profi játékos, aki biztosan a hasznunkra lesz már a szezon kezdetétől. Megmondtam neki, hogy számítok rá, ő egy szenvedélyes játékos, imádom. Modric a Real Madrid játékosa, és az is marad, nincs kétségem – nyilatkozta Julen Lopetegui.

– Ő boldog volt Madridban, és az is marad – tette hozzá.

Megmutattuk mi is, hogy a mindössze 19 éves Andrij Lunin gyakorlatilag kivédte a Juventus-sztárok szemét, így joggal merült fel a kérdés, hogy mi lesz a kapusok sorsa, ha érkezik még egy hálóör. Korábban De Geát, az utóbbi időben Thibaut Courtois-t boronálták össze a spanyolokkal.

– Amikor megérkezik, ha megérkezik bárki erre a posztra, akkor majd beszélünk róla. Most beszéljünk inkább Navas, és Lunin szenzációs teljesítményéről – mondta.

Gól a 92. percben: az AC Milan legyőzte az FC Barcelonát
Érthetetlen, hogy mit művelt a katalánok védelme.

Lopetegui dicsérte Asensio játékát, és hangsúlyozta, a következő szezonban érdemes lesz odafigyelni Lucas, Javi Sánchez, Reguilon, Valverde és Nacho játékára is.

Kiemelt fotó: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik