Nemzetközi foci

Őrült fordulat: Modric mégis az Interben köt ki?

Az olasz sajtó szerint a horvát játékos távozni akar, az Inter 60 millió euróért viheti. Felkészül Marcelo is?

Korábban több ízben beszámoltunk arról, hogy nemzetközi sajtóhírek szerint az Inter Milan bejelentkezett Luka Modricért, sőt, beszámolók szerint a felek hétvégén már a transzfer részleteiről tárgyalnak.

Azt is megírtuk, hogy a felreppent pletykákra hamar reagált a Real Madrid: a klub és a horvát világsztár ügynöke pedig tagadta az interes pletykákat. Sőt! a spanyol sztárcsapat elnöke, Florentino Pérez azt is kijelentette:

Modric egyetlen esetben távozhat a spanyol fővárosból: ha kérője kifizeti a játékos kivásárlási árát, ami 750 millió euró.

Nos, mindezek ismeretében első blikkre roppant meglepő és váratlan fejleményekről számolt be az olasz sajtó, amit talán nem árt fenntartásokkal kezelni. Beszámolók szerint a Real Madrid első embere mégis hajlandó elfogadni az Inter Milan 60 millió eurós ajánlatát a horvát világsztárért, mivel a játékos távozni szeretne a Santiago Bernabéuból.

Egyes források már arról írnak, hogy a 33 éves Modric – Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan – új kihívásokra vágyik.

Beszámolók szerint a horvát játékos 25 millió euróért kölcsönben távozhat az Interhez, a klub pedig szezon végén újabb 35 millió euró ellenében végleg megszerezheti őt a Realtól. A Marca ugyanakkor ezzel párhuzamosan arról számolt be: Modric nem akar távozni a Realtól, csupán ügynöke keveri a szálakat a háttérben, aki „védencének” ilyen formában szeretne fizetésemelést kiharcolni.

Mindeközben az olasz sajtó azonban tovább folytatja a spekulációkat és arról ír:

Marcelo is a Modric-Inter ügy végére kíváncsi, mivel ha a horvát játékos is elhagyja Madridot, akkor a brazil is távozna. Nem sokkal korábban Marcelót a Juventussal boronálták össze.

Modric és Marcelo is búcsút intene Madridnak? – fotó: Power Sport Images/Getty Images

címlapkép:  Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik