Nemzetközi foci

Ribéry ismét megsérült, ezúttal a kapufával ütközött – FOTÓK

Pénteken viszont már folytathatta a felkészülést a francia klasszis.

Ismét megsérült a Bayern München sztárja, Franck Ribéry, aki ezúttal egy szerencsétlen szituációt követően dőlt ki a sorból. A francia szélső a csütörtöki edzésen fejjel nekiment a kapufának, felszakadt a szemöldöke és ömleni kezdett belőle a vér, ezért abba kellett hagynia a tréninget – írja az ESPN..

A világklasszis fejét azonnal bekötözték az orvosok, ám Ribéry üzent a közösségi oldalán a rajongóknak, akiket megnyugtatott, hogy szerencsére nincs komolyabb baj és nemsokára belül ismét csatlakozik a társakhoz – ez pedig pénteken meg is történt.

Közel hárommillió forintot nyert a magyar fogadó
A Real Madrid Manchester United elleni bukása is kellett a nagy összeghez.

A Bayern München a felkészülési időszakban először edzett a Rottach-Egernben található edzőközpontban a héten, ennek megfelelően pedig nagy érdeklődés övezte a tréninget a szurkolók részéről, a helyszínen mintegy 1500-an tekintették meg a sztárokat.

Niko Kovac keretéhez egyedül a vb-győztes Corentin Tolisso nem csatlakozott eddig, valamint egyéni edzésmunkát végez Sandro Wagner, James Rodriguez, Renato Sanches, Kingsley Coman és Arturo Vidal is – utóbbi távozása egyre valószínűbb, elképesztő, melyik topcsapattal hozták szóba.

Nagy volt az ijedtség az ütközés után. Fotó: Peter Kneffel/dpa / AFP
Be kellett kötözni Ribéry fejét. Fotó: Peter Kneffel/dpa / AFP
Peter Kneffel/dpa / AFP
Pénteken már ismét a társakkal edzett Ribéry. Fotó: Peter Kneffel/dpa / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik