Nemzetközi foci

Mina megegyezett a Manchester Uniteddel – sajtóhír

Már csak a Barcelonának és az MU-nak kell megállapodnia.

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Manchester United érdeklődik a Barcelona kolumbiai védője, Yerri Mina iránt. Úgy tűnik, hogy a 23 éves középhátvéd hamarosan valóban az Old Traffordra költözhet, ugyanis a Mundo Deportivo legfrissebb beszámolója szerint a világbajnokágon is résztvevő 15-szörös válogatott játékos minden személyes feltételben megállapodott a Vörös Ördögökkel.

Durván káromkodik az edzéseken a Real Madrid új edzője
Lopetegui keményen megdolgoztatja a játékosokat.

Már csak az MU-nak és a Barcelonának kell megállapodnia Mina vételárában, akit idén januárban 12 millió euróért igazoltak a katalánok a brazil Palmeirastól, ám piaci értéke közben már 20 millióra emelkedett.

Mina ügynöke rábólintott az ajánlatra, és már csak a Manchester Unitednek kell zöld utat kapnia a kolumbiai védő leigazolásához. Yerry és az MU gyakorlatilag megegyeztek a játékos szerződésének feltételeiről, viszont a United és a Barcelona még nem jutott dűlőre a játékos átigazolásával kapcsolatban.

– írja a Mundo Deportivo riportere, Roger Torelló.

Nagy a mozgás a játékospiacon: a Fradi edzője, Thomas Doll egy horvát vb-sztár leigazolását emlegette, Modricot dobta az Inter, már másik klasszist akarnak helyette, a Manchester Citynél bombahírt jelentett a brazil csillag aláírása, az AC Milan vezetői pedig már Madridban vannak, Higuaín csak kezdet volt.

Olvasói sztorik