Nemzetközi foci

Dembélé Arsenal-játékosokkal fotózkodott

Könnyen lehet, hogy Londonba vezet a francia sztár útja.

Ousmane Dembélé neve mellett szinte naponta jelenik meg egy-egy újabb topcsapat, de egyelőre senki nem tett konkrét ajánlatot a Barcelona világbajnok francia tehetségéért. A legfrissebb hír vele kapcsolatban épp az Arsenal érdeklődése volt, ráadásul az „ágyúsok” még sztárjátékosukat is felajánlanák cserébe.

Ami pedig még jobban megerősítheti ezt a felvetést, az az, hogy Dembélé több Arsenal-játékossal egyetemben szerepelt egy képen. Persze ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a francia sztár Londonba tartana, hiszen a többi, a fotón szereplő játékosokhoz más és más szálak fűzik.

Pierre-Emerick Aubameyang és Henrikh Mkhitaryan még a Borussia Dortmundos időkből ismerős, míg Alexandre Lacazette, illetve Matteo Guendouzi képviseli a francia vonalat. De milyen véletlen, hogy most mindannyian az Arsenal labdarúgói.

Itt még azonban nincs vége a történetnek. A spanyol RAC 1 rádióállomás szerint, Dembélé távozása készítheti elő a vörös szőnyeget Paul Pogbának, főként azután, hogy a Mundo Deportivo is címlapon hozta le, hogy a Manchester United francia középpályása a katalánokhoz tarthat, erről egyébként korábban már mi is beszámoltunk.

Az említett fotó:

Très heureux d'être en famille et entouré de nos gars sur 🤙😘

A post shared by Pierre Aubameyang (@aubameyang.papa) on

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik