Nemzetközi foci

Az Inter túllépett Modricon, Gündogan jöhet helyette

A Manchester City sztárja már 40 millió euróért az olaszokhoz igazolhat.

A Real Madrid-fanokat biztosan sokkolta a hír, hogy Luka Modric az Interhez igazolhat. Azóta megírtuk, hogy a madridiak csillaga, mikor ül le tárgyalni a vezetőséggel, de fény derült arra is, hogy milyen áron válthat klubot a horvát világsztár. Mindeközben már arról is szó esett, hogy az olasz csapat talán más irányba néz, inkább a Manchester United klasszisát szeretné megszerezni.

A Tuttosport információi szerint az Inter azonban az angolok legnagyobb riválisától, a Manchester Citytől szeretne sztárjátékost igazolni, nevezetesen Ilkay Gündogant. A német válogatott játékosnak még két évig tart a szerződése a Premier League címvédőjénél, de piaci értéke jóval kisebb, mint amennyit a Real kérne Modricért, ráadásul már a Transfermarkt által becsült 40 millió euróért létre is jöhet az üzlet.

Nagy a mozgás a játékospiacon: a Fradi edzője, Thomas Doll egy horvát vb-sztár leigazolását emlegette, a Manchester Citynél bombahírt jelentett a brazil csillag aláírása, az AC Milan vezetői pedig már Madridban vannak, Higuaín csak kezdet volt.

Címlapkép: Alex Livesey – Danehouse/Getty Images

Olvasói sztorik