Nemzetközi foci

Nyers csirkét kaptak ebédre a Honvéd-játékosok Luxemburgban

De a buszsofőr sem volt a helyzet magaslatán.

Csütörtök este az Európa Liga-selejtező második körének visszavágóján lép pályára a Budapest Honvéd Luxemburgban a Progrés Niederkorn ellen, amely a nemzetközi meccseit a a Differdange stadionjában játssza. A kispestiek 1-0-ra megnyerték az odavágót, a csütörtöki vendéglátók pedig úgy tűnik mindent elkövetnek, hogy már a találkozó előtti napon megzavarják a magyar csapatot.

A Honvéd hivatalos oldalának beszámolója szerint közel sem volt tökéletes a vendéglátás, az ebédet illetően is akadtak gondok – ahogy az egyik játékos megjegyezte, a csirkét inkább visszaengednék még kapirgálni, annyira nyers volt –, és bár ezt még lehetett bagettel, keksszel, palacsintával és mogyorókrémmel kompenzálni, az már nem volt túl mókás, amikor a buszsofőr rossz helyre vitte a csapatot.

Gigaigazolásra készül a Barca? Őrület a piacon: Real Madrid, Zidane, Koman
Hihetetlenül izgalmas hírek láttak napvilágot szerdán.

A fővárosban megszálló együttes 45 percet buszozott Differdange külsőre, azaz Niederkornig, a játékosok lekászálódtak a buszról, és már akkor gyanús volt, hogy túl kicsi a pálya, ahová érkezett a Honvéd, aztán szembejött a saját komplexumában tréningező Progrés Niederkorn, és egyértelművé vált a helyzet. A sofőr hiába bólogatott az úticél kapcsán, a Progrés pályájára vitte a Honvédot, noha a gárda a Differdange stadionjában játssza a nemzetközi mérkőzéseit – emlékezik meg az esetről a honvedfc.hu.

A késés miatt a sajtótájékoztató sem kezdődött el időben, és természetesen az edzés is csúszott, hét óra helyett negyed nyolc lett a rajt, de szerencsére ennél nagyobb gond nem történt a csapattal.

Nagy csata volt az első meccsen. Fotó és címlapfotó: honvedfc.hu
Olvasói sztorik