Nemzetközi foci

Neymar elfogadja a kritikákat és a szurkolók segítségét kéri – VIDEÓ

Az egyik szponzora, a Gilette kisfilmjében beszélt Neymar az őt ért rengeteg kritikáról. Mint ismert, a PSG brazil szupersztárja a világbajnokságon azért vált nevetség tárgyává, mert számtalanszor túlzásba vitte a színészkedést és a földön hempergést. A reklámfilmben Neymar elmondja, hogy elfogadja a kritikákat és próbál megújulni a jövőben, amihez a szurkolók segítségét is kéri.

Ibrahimovic mesterhármasával fordított a Galaxy – VIDEÓ
Egy gólt elő is készített a 4-3-ra megnyert meccsen.

Azt gondoljátok, hogy néha túlreagálom a dolgokat és néha valóban így van. De hogy mi az igazság? Szenvedek a pályán, de arról fogalmatok sincs, hogy min megyek keresztül azon kívül. Amikor interjú nélkül távozom, az nem azért van, mert csak győzni szeretek, hanem mert nem tudok hozzászokni a csalódásokhoz és csalódást okozok nektek.

– kezdte a brazil zseni, aki elismerte, hogy néha gyerekesen viselkedik.

Nem azért hisztizek, mert egy elkényeztetett gyerek vagyok, hanem azért, mert még nem tanultam meg, hogyan kezeljem a frusztrációimat. Belül egy kisgyerek vagyok, aki egyszer elbűvöli a világot, máskor pedig feldühít mindenkit. Azért harcolok, hogy ez a fiú életben maradjon, de csak bennem, ne a pályán. Sokan azt gondolják, hogy túl sokszor estem el, de ezek nem esések, hanem összeomlások és jobban fájnak, mint bármennyi rúgás a műtött lábamra.

Időbe telt, mire elfogadtam a kritikákat. Sokáig néztem magam a tükörben addig, amíg egy új embert pillantottam meg. De most itt vagyok és kitárom a szívem. Elestem, de csak az tud talpra állni, aki elbotlik. Ezután is dobálhattok kövekkel, de el is dobhatjátok a követeket és segíthettek nekem, hogy talpon maradjak. Mert ha talpon maradok, akkor az egész ország mellettem van.

Olvasói sztorik