Nemzetközi foci

„Cristiano öregszik” – súlyos kritikát kapott Ronaldo

A Napoli elnöke egyáltalán nem látja értelmét a nyár legnagyobb transzferbombájának.

Cristiano Ronaldo alig egy hónapja lett a Juventus játékosa. A torinóiak a bejelentés óta lázban égnek, ezt például az elképesztő mennyiségű mezeladások is bizonyítják. Ettől függetlenül, akad olyan vélemény is, ami nem feltétlenül csak a pozitívumokról szól, például Massimiliano Allegri szerint kissé túl nagy az öröm, és az akár még rosszul is elsülhet.

Az előző szezonban a Juventus a Napolival küzdött a bajnoki címért, amit csak négy ponttal ugyan, de a torinóiaknak sikerült behúzni. A „vesztes fél” elnöke Aurelio De Laurentiis nem is hagyta szó nélkül a nyár legnagyobb igazolását, nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy azt mondjuk, nem feltétlenül látja értelmét Ronaldo klubváltásának.

Cristano egyre inkább öregszik. Ahhoz, hogy valamifajta egyensúlyt fenn tudj tartani a csapatnál, elég veszélyes ha ennyit költesz valakire, aki éppen most ér karrierje végéhez. Ráadásul a fizetése is bőven kitűnik a Juvénál, szerintem ez inkább üzleti megközelítésből lesz sikeresebb, mintsem a sport szempontjából. Ha eszetlen fizetéseket kezdesz kiosztani, akkor az előbb-utóbb visszaüthet.”

Ha még ez nem lenne elég, korábban arról írtunk, hogy eszméletlen összeget kellene fizetni azért, hogy a portugál csillagot a pályán láthassa a Juve szurkolótábora, ami pedig nekünk is rossz hír, hogy az is elképzelhető, hogy még itthonról sem követhetjük.

Címlapkép: Chen chen / Imaginechina

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik