Nemzetközi foci

Ismét tárgyalt a Barcelona és a PSG Rabiot átigazolásáról

Pénteken találkozott Abidal a párizsiak elnökével.

Továbbra sem adja fel a Barcelona és minden követ megmozgat, hogy leigazolja a Paris Saint-Germain középpályását, Adrien Rabiot-t. Mint ismert, a katalánok korábbi ajánlatát már elutasította a francia klub, amely egyértelmű szándéka, hogy megtartsa és szerződést hosszabbítson a hatszoros francia válogatott játékossal.

Pénteken viszont akár fordulóponthoz is érkezhetett a Rabiot-ügy, a Barcelona képviseletében Éric Abidal sportigazgató ugyanis személyesen találkozott a PSG elnökével, Nasszer al-Kelaifivel Párizsban, hogy a francia játékos leigazolásáról tárgyaljon – írja a Sport.es. A fejleményekről egyelőre nincs hír, korábban azonban a PSG új vezetőedzője, Thomas Tuchel azt nyilatkozta, hogy a döntés a játékos kezében van.

Hatalmas kurvázással ünnepelte a vb-címet Dembélé – VIDEÓ
Kimpembe és Mendy is ott volt a biztonság kedvéért.

Korábban egyébként nem csupán a Barcelona, hanem egy Premier League-topcsapat és egy olasz sztárklub is érdeklődött a PSG-játékos iránt, akivel kapcsolatban nem akármit nyilatkozott az új Barca-sztár.

Rabiot tizenöt évesen került a PSG utánpótlásához, a felnőtteknél a 2012-13-as idényben mutatkozott be. A huszonhárom éves labdarúgó értékét ötvenmillió euróra becsüli a Transfermarkt.

címlapfotó: Xavier Laine/Getty Images

Továbbra is bizonytalan, hol folytatja Rabiot. Fotó: Jean Catuffe/Getty Images
Olvasói sztorik