Nemzetközi foci

Bogdán Ádám két gólt kapott, Liverpoolban nem kímélik

Aligha gondol vissza szívesen a bekapott találatokra a magyar kapus.

Az Európa Liga második selejtezőkörében a skót Hibernian hazai pályán 3-2-es győzelmet aratott a görög Aszterasz Tripolisz felett. A vendégek bő fél órányi játék után már két góllal is vezettek, a „zöld-fehérek” a 64., a 77. és a 93. percben lőtt találatokkal fordítottak, így minimális előny birtokában várhatják a visszavágót.

A Hibernian kapuját ezúttal is Bogdán Ádám védte, aki olyan gólokat kapott, amelyekre aligha emlékszik majd vissza szívesen… Az első találatnál hibázott, míg a másodiknál a duplázó Giorgos Kyriakopoulos talán élete gólját lőtte…

A lenti videón megtekinthető a két görög találat (0:1-től 0:26-ig).

Mint ismert, Bogdán Ádám a Liverpool FC kölcsönjátékosaként szerepel kölcsönben Skóciában, a csütörtökön bekapott gólok és a hiba után a liverpooli oldalak (illetve a Pool-fanok a közösségi médiában) hamar elővették a magyar kapust és erősen megkérdőjelezik a teljesítményét. A Liverpool Echo ugyanakkor úgy zárja bejegyzését: remélik, Bogdán javulni fog a jövőben Skóciában.

Mint ismert, a magyar kapus az EL-selejtező első körében négyet kapott a feröeri NSÍ Runavík, a The Scottish Sun már akkor is kritizálta, erről ITT írtunk.

Bogdán Ádám hosszú kihagyás után tért vissza a skót csapat kapujába – fotó: Hibs TV

címlapkép: hibernianfootballclub, Instagram

Olvasói sztorik