Nemzetközi foci bajnokok ligája

Augusztus 11-én indul a Spíler2, a La Liga és a BL új otthona

Hivatalos közleményt adott ki a TV2 Csoport.

A TV2 Csoport hivatalos közleményben jelezte, hogy augusztus 11-én indítja el legújabb sportcsatornáját, amin mások mellett az UEFA Bajnokok Ligája és a La Liga közvetítései is láthatóak lesznek.

A közlemény kiemeli, a Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők.

A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új, 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők.

A Spíler1 és Spíler2 műsorkínálatában továbbra is megtalálható lesz természetesen a Premier League, a világ egyik legerősebb bajnoksága. Érdekesség, hogy az olasz bajnokság indulásáról nem ejt szót a közlemény, holott korábban azt is bejelentették, hogy a Serie A jogait megvették.

A Spíler2 színre lépése egyébként márciusban vált hivatalossá, akkor elég keményen kiakadtak a magyar nézők, hogy új csatornán láthatják a kedvenceiket.

A Spíler2 mellett a Spíler Extra is elindul, a platformon a Spíler1 és Spíler2 sporttartalmai mellett még több prémium sportközvetítés várja az érdeklődőket: Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés!.

Mint ismert, új csatornán a Real és a Barca. Fotó és címlapfotó: Power Sport Images/Getty Images
Olvasói sztorik