Nemzetközi foci

Dzeko marad a Romában

Jövőre még jobb teljesítményt szeretnének nyújtani a BL-ben.

A Románál a nyár folyamán alapos játékosmozgás kezdődött, volt aki a PSG-ből érkezett, befutott egy holland erősítés is, de a távozók sorában volt egy fontos kulcsember is, akit később még visszasírhatnak, nem beszélve az Allison-sagáról, ami úgy tűnik lassan véget is érhet. Nem esett még szó azonban a csapat jelenlegi játékosairól.

Edin Zdeko körül is felröppentek a hírek, hogy netán máshol folytathatja. A sajtóban leginkább kínai érdeklődőről írtak, most azonban minden pletyka alaptalanná válik, a bosnyák játékos legutóbbi nyilatkozata alapján:

Ez most a legfontosabb dolog. Jól érzem magam itt, a feleségem és a gyerekeim is. Elképesztő BL-menetelésen vagyunk túl, reméljük jövőre még jobbak leszünk. Fontos igazolásaink voltak, de a piac még nem zárult le. Aztán ott lesz a bajnokság, a BL, illetve a kupa is, de szerencsére itt van a rengeteg bevethető játékosunk, és az edzőnk, aki mindig a legjobb mentalitásban készít fel minket. Remélem, jól fogunk szerepelni a bajnokságban már az elejétől kezdve, és hogy rengeteg mérkőzést tudunk majd megnyerni.”

Címlapkép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik