Nemzetközi foci

Az új edző elárulta, milyen lesz a jövő Real Madridja

Julen Lopetegui sokat sejtetően nyilatkozott, üzent a szurkolóknak is.

Szinte biztosra vehető a jókora nyári játékosmozgás Madridban, a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo már a Juventus-fanok szívét igyekszik megnyerni, és a különböző sajtóhírek szerint nem kizárt a BBC másik két tagja, Gareth Bale és Karim Benzema távozása sem.

Várjuk a hivatalos bejelentéseket, addig is érdekes lehet, hogy első hosszabb interjújában az együttest átvevő Julen Lopetegui óriási terveket fogalmazott meg.

A spanyol szakvezető kijelentette, nagyon erős csapata van (lesz), amely képes szembenézni a kihívásokkal.

Én is olyan ember vagyok, aki folyamatosan keresi a jobbá válás lehetőségét, ez az, amit a csapataimba is szeretek átültetni – magyarázta Lopetegui. – Hiszünk abban, hogy nagyszerű csapatunk lesz, és minden fronton harcban leszünk, amit a Real Madridnak mindig meg kell tennie.

Ami a madridi visszatérést illeti, a tréner nem is titkolta a boldogságát.

Mindig különleges érzés visszatérni a Realhoz, hiszen mindig az otthonomként tekintettem rá – mondta a spanyol válogatott korábbi kapitánya. – Itt nőttem fel, itt tanultam ki a mesterséget, a klub pedig nagy szerepet játszott abban, hogy az lettem, aki ma vagyok. Köszönöm a csapat szurkolóinak, hogy elfogadták a kinevezésemet, és megadták nekem ezt a csodálatos lehetőséget. Hiszünk abban, hogy nagyszerű csapatunk lesz, keményen dolgozunk, hogy már az augusztus 15-i, Atlético Madrid elleni UEFA Szuperkupa-meccsre készen álljunk.

Nyitókép: facebook.com/Real Madrid

Bajnokok Ligája-csapattal hozták szóba Dzsudzsákot
A legutóbbi kiírásban még az Atlético Madrid sem bírt velük.
Olvasói sztorik