Nemzetközi foci

Nyakunkon a vb-döntő: így kezdhetnek a franciák és a horvátok

Több sztár játéka is kérdéses.

Már csak néhány órát kell várni az oroszországi világbajnokság döntőjéig: a moszkvai Luzsnyiki Stadionban Franciaország és Horvátország feszül egymásnak, előbbi második, utóbbi első aranyérméért száll harcba.

Az előzetes várakozások szerint a franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps nem változtat eddig bevált kezdőjén, egyedül a kisebb sérüléssel bajlódó Matuidi játéka kérdéses.

Hazard a vb-bronzéremmel a nyakában elárulta, hol folytatná karrierjét
Az új Chelsea-menedzser érkezéséről már egy ideje tudott.

A horvátok három egymásutáni mérkőzésükön is hosszabbítást játszottak, így nem csoda, hogy többen is sérüléssel küzdenek. Perisic, Mandzukic és Strinic is hagyott ki edzéseket az elődöntő óta, ennek ellenére Zlatko Dalic kapitány minden bizonnyal a legerősebb csapatát tudja majd pályára küldeni. Íme!

A várható összeállítások

Franciaország: Hugo Lloris – Benjamin Pavard, Raphaël Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez – N’Golo Kanté, Paul Pogba – Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Blaise Matuidi – Olivier Giroud.

Horvátország: Danijel Subasic – Sime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Ivan Strinic – Marcelo Brozovic – Ante Rebic, Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic – Mario Mandzukic.

WhoScored.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik