Nemzetközi foci

Egyetlen feltételen múlik Bale klubváltása

Óriásit szól, ha ez bejön.

Florentino Pérezről nem titok, hogy mindig a legnagyobb neveket szeretné a Real Madridba csábítani. Így volt ez Cristiano Ronaldo, Kaká, Luka Modric, vagy épp Gareth Bale esetében is. Utóbbinál viszont rezeg a léc, pontosabban a napokban fontolgatja, hogy marad-e a madridiaknál, és a hírek szerint minden attól függ, hogy az új edző, Julen Lopetegui számít-e rá hosszú távon.

Azonban a Sunday Mirror elképesztő információkat hozott napvilágra, ugyanis Pérez elnök hajlandó eladni Bale-t, egyetlen feltétellel: ha az Eden Hazard–Kylian Mbappé–Neymar–Robert Lewandowski négyesből legalább kettőt sikerül megkaparintani a nyár folyamán.

Bár a „galaktikusok” Mbappé és Neymar esetében is cáfolták, hogy szó lenne bármiféle ajánlatról, Hazard legutóbbi kommentjei arra hajaznak, hogy a belga Madridba tart. Lewandowskiról is sokáig téma volt, hogy a BL-címvédőhöz igazol, de azóta az a folyamat zsákutcába jutott. Mindenesetre úgy tűnik, a Bale-ért leginkább érdeklődő Manchester Unitednek nem lesz könnyű dolga.

Címlapkép: INA FASSBENDER / DPA

Olvasói sztorik