Nemzetközi foci

Csúcsra jár az őrület: így várják Ronaldót a Juventusnál

A csatárt a tervek szerint hermetikusan elzárják hétfőn a külvilágtól.

Felfokozott várakozás jellemzi Torinót, ahová hétfőn érkezik meg a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo. Az átigazolásról minden érdekességet összeszedtünk itt. 

A Real Madridnak egyébként volt egy furcsa, már-már pofátlan húzása a portugállal szemben, erről itt írtunk.

Az észak-olasz város üzletembereinek egy csoportja ötezer plakátot helyeztetett el a városközpontban a „Bem-vindo em Torino” (Isten hozott Torinóban) portugál nyelvű felirattal, az utcákon pedig rendőrök tucatjai biztosítják majd a szupersztár útját a repülőtértől az orvosi vizsgálat helyszínéig.

A szurkolók azonban aligha kerülhetnek közel új kedvencükhöz, mivel a CR7-nek becézett csatárt hermetikusan elzárják hétfőn a külvilágtól.

A hatalmas médiaérdeklődésre való tekintettel a Juve egy nagyobb helyiségben rendezi meg 18.30 órakor az ötszörös aranylabdás Ronaldo sajtótájékoztatóját. Érdekesség, hogy a sztár majdnem egy másik olasz klubnál kötött ki, erről itt írtunk.

A 33 éves játékos százmillió euróért (32,4 milliárd forintért) hagyta el kilenc év után a Real Madridot, és 2022-ig szóló szerződést ír alá Torinóban, ahol évi 30 millió eurót (9,7 milliárd forintot) fog keresni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik