Ezért a posztért hatalmas tisztelet jár Neymarnak

Megemeljük a kalapunkat.

Frissítve:
Cikkünk megjelenése után a Real Madrid hivatalos közleményt adott ki, amivel eldőlt a brazil sorsa. Itt tudod elolvasni.

Korábban írtuk:

Neymarról tudjuk, hogy elég gyakran „húzza ki a gyufát” a sajtóban, egy-egy vitatható jelenetével, de nem szabad elfeledni, hogy a brazil csillagnak lehetnek nagyszerű momentumai is, és itt nem csak a pályán mutatott játékára gondolunk elsősorban.

A Franciaország-Horvátország vb-döntő előtt, egy jelenlegi és egy volt csapattársa felé intézett gyönyörű szavakat az Instagram-oldalán, nevezetesen Kylian Mbappéról és Ivan Rakiticsről van szó. Az biztos, ezután még az is megemeli a kalapját, aki csak a fetrengései nyomán azonosítja Neymart.

Tudom, milyen nehéz volt idáig eljutnotok, élvezzétek ki minden pillanatát. Nagyon boldog vagyok miattatok, és csodálattal figyelem a szurkolók reakcióit is, mindkét fél részéről, ahogy ünneplik ezt a remek teljesítményt. Nem tagadom, szívesen lennék a helyetekben, de a trófea nem így akarta… Majd Katarban. Remélem, nagyon jól fogjátok érezni magatokat vasárnap, függetlenül az végkimeneteltől, számomra mindketten győztesek vagytok. Büszke vagyok, hogy barátaimnak mondhatlak Titeket, a futballvilágnak pedig hasonlóan büszkének kell lenni arra, hogy micsoda döntőnek néznek elébe. Sok szerencsét!”

Címlapkép: FRANCK FIFE / AFP