Nemzetközi foci

Magyar gól az Európa Ligában – VIDEÓ

Csütörtöki légiós-körkép.

Elek Ákos és Eppel Márton csapata, a kazah Kajrat Almati 3-0-ra győzött az andorrai UE Engordany vendégeként az Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtök este.

Előbbi végigjátszotta a meccset, utóbbi az 58. percben csereként állt be. A 90. percben magyar góllal alakult ki a végeredmény: Elek passzát Eppel értékesítette.

Holman Dávid csapata, a Slovan Bratislava 4-2-re győzött a moldovai Milsami otthonában. A magyar játékos kezdő volt, rögtön a második percben sárga lapot kapott, majd a 41. percben gólpasszt adott. Ez az alábbi videón 1:19-től látható! Honfitársunkat végül a 68. percben lecserélték.

Az ír Dundalk 1-0-ra nyert az észt Levadia Tallinn otthonában. A vendégeként Adorján Krisztián a 81. percben állt be.

A magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi csapata, a szlovák Dunaszerdahely csupán 1-1-es döntetlenre volt képes odahaza a grúz Dinamo Tbiliszivel szemben. Az olasz mester a magyar játékosai közül Vida Kristophernek kezdőként adott lehetőséget, de a 67. percben lecserélte. Kalmár Zsolt a szünet után lépett pályára, Vida Máté viszont a cseresorból nézte végig a meccset.

Bogdán Ádám húsz hónap után ismét gólt kapott, csapata ennek ellenére magabiztosan nyert – erről ide kattintva olvashatnak!

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 9-1-re győzött edzőmeccsen a hatodosztályú MSV Neuruppin vendégeként. A berliniek ötödik gólját a magyar vezetőedző fia, ifj. Dárdai Pál szerezte.

nyitókép: Kairat Almati Facebook

Olvasói sztorik