Nemzetközi foci

A második EL-körben is a Bozsik-stadionban játszik a Honvéd

Döntött az UEFA.

Az MLSZ tájékoztatása szerint hivatalossá váltak az OTP Bank Liga 1. és 2. fordulójának kezdési időpontjai – írja a Budapest Honvéd hivatalos honlapja. Arról, hogy az első két fordulóból mely mérkőzéseket közvetíti a tv, itt írtunk.

Eszerint a kispestiek a szezon első meccsét július 21-én 20.15 órától játsszák a Bozsik-stadionban a Haladás ellen, s a sorsolással ellentétben a következő fordulóban, a Kisvárdával is hazai pályán találkoznak. Ellenfelük kérte a pályaválasztói jog felcserélését, ezért a mérkőzést a Bozsik-stadionban rendezik meg, július 29-én vasárnap 18 órától.

A pályaválasztói jog felcserélése egyben azt is jelenti, hogy a csapat az első három fordulóban mindhárom meccsét hazai pályán játssza.

További információ, hogy szintén a Bozsik-stadionban léphet pályára a Honvéd az Európa Liga következő selejtezőkörében, igaz, ehhez előbb tovább kell jutni a Rabotnicski ellen. A 2. selejtezőkörben a Honvéd–Rabotnicski párharc győztese a luxemburgi Niederkon és az azeri Gabala csatájának nyertesével találkozik, a hazai mérkőzést július 26-án, míg a visszavágót augusztus 2-án rendezik meg. (Amennyiben a Honvéd és az FTC is továbbjut, az UEFA döntése szerint a Honvéd mérkőzésére július 24-én kerül sor.)

Címlapkép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik