Nemzetközi foci

Ronaldo búcsúlevele után minden Real-fan sírva fakad

Megható sorokkal köszönt el a klubtól.

Kedden délután vált hivatalossá, hogy Cristiano Ronaldo a Real Madridtól az olasz Juventusban folytatja pályafutását. A 33 éves portugál világklasszis kilenc év után hagyta el a királyi gárdát, amelytől búcsúlevében köszönt el. Íme!

Itt írtunk arról, hogy szinte felfoghatatlan, hogy mennyi pénzt keres naponta Ronaldo a Juventusban.

Sergio Ramos könnyfakasztó búcsúszavai ITT olvashatóak.

A Real Madridban és a városban töltött időszak valószínűleg életem legszebb évei voltak.

A klubról, a szurkolókról és a városról csak elismerően tudok beszélni. Hálát adot nekik azért a szeretetért, amit kaptam.

Ennek ellenére azt gondolom, eljött a pillanat, amikor egy új fejezetet kell nyitnom az életemben, és ezért kértem a klubot, hogy engedjen el. Sajnálom, de kérek mindenkit, különösen a szurkolóinkat, hogy értsenek meg engem.

Kilenc különleges és csodálatos év van mögöttem. Izgalmas, de nehéz időszak volt, mert a Real Madrid hatalmas kihívás elé állított, de jól tudom, hogy soha nem fogom elfelejteni, mennyire különlegesen élveztem itt a futballt.

Nagyszerű barátságokat kötöttem a pályán és az öltözőben. Sorozatban háromszor, öt év alatt pedig összesen négyszer hódítottuk el a Bajnokok Ligája-trófeát. Egyénileg pedig négy Aranylabdát és három Aranycipőt nyertem , mindegyiket ennél az óriási és kivételes klubnál töltött időszakom alatt!

A Real Madrid meghódította a szívemet, és a családomét is, amiért szeretnék köszönetet mondani, jobban, mint valaha: köszönöm a klubnak, az elnöknek, a vezetőknek, a társaimnak, az összes edzőnek, orvosnak, fizioterapeutának és a többi dolgozónak.

Végtelen köszönettel tartozom még egyszer a szurkolóinknak, és a spanyol labdarúgásnak is. Az elmúlt kilenc szenvedélyes esztendő alatt nagyszerű játékosokkal találkoztam. Tisztelem és elismerem mindegyiküket.

Távozom, de a sajátomként fogom követni a mezt, a címert és a Santiago Bernabéu Stadiont, akárhol is legyek.

Köszönöm mindenkinek, és ahogy kilenc éve először mondtam a stadionban: Hala Madrid!

– olvasható Ronaldo levelében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik