Nemzetközi foci

Az olaszok már azt is tudják, Ronaldo mikor landol Torinóban

A portugál ikon Allegrivel is egyeztetett telefonon.

Korábban beszámoltunk arról, hogy nemzetközi sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo egyre csak közelít a Juventus FC-hez. A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a „zebrák” mestere, Massimiliano Allegri telefonon egyeztetett Cristiano Ronaldóval. A hírek arról szólnak, hogy röviden üdvözölték egymást a felek, miközben a klubok között már közel a megállapodás a 100 millió eurós vételárról.

A Gazzetta dello Sport ugyanakkor arról is ír, hogy Allegri és Ronaldo már múlt héten is társalgott egymással telefonon angolul, baráti hangvételű beszélgetésről ír a lap. Olasz sajtóhírek szerint az apró gesztusok is azt jelentik: hamarosan Ronaldo lesz a Juve új hetese.

Beszámolók szerint a portugál szupersztár ügynöke, Jorge Mendes kedden vagy legkésőbb szerdán tárgyal a Real Madrid elöljáróival, hogy a második tárgyalásra sor kerüljön vagy akár végleges megállapodásra jussanak a transzferről.

A Footmercato szerint Ronaldo egyre távolodik Madridtól, miközben a Juventus maximálisan felkészült a fogadására.

Az ESPN és a Guardian szakírója, a Juve-elemző Arjun Pradeep pedig már azt is megszellőztette hivatalos közösségi oldalán: a világsztár csütörtök és péntek között landol Torinóban, hogy véglegesítsék az átigazolást.

A portugál világsztár Olaszországba szerződéséről napok óta ír a világsajtó, a mi cikkeinket itt találod meg az évezred üzletéről.

címlapkép: VI Images via Getty Images

Olvasói sztorik