Nemzetközi foci

Hazatértek a brazilok, elképesztő, ahogy fogadták őket – VIDEÓ

Világbajnokok akartak lenni, erre senki sem számított...

Tapssal fogadták Rio de Janeiróban a brazil válogatottat, amely favoritként már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült az oroszországi világbajnokságon.

Az együttes – amely pénteken, Kazanyban 2–1-es vereséget szenvedett a belgáktól – vasárnap érkezett haza. A szurkolók melegen üdvözölték a játékosokat, ahogy kiléptek a repülőgépből, majd megjelentek az épületben. Casemiro és Philippe Coutinho többször is megállt, hogy köszöntse a drukkereket, és hagyta, hogy azok közös fényképet készítsenek velük. A csapat legnagyobb sztárját, Neymart ugyanakkor nem lehetett látni az érkezési területen – írja az MTI.

Fordulat: Amerikában jelenthetik be Ronaldo érkezését – sajtóhír
A spanyol és az olasz sajtó szerint néhány hetet még biztosan várni kell az évezred üzletével.

A szövetségi kapitány, Tite megköszönte a szurkolóknak a kedves fogadtatást, és hangsúlyozta: nagyon szomorú a korai kiesés miatt. A szakembernek tétmeccsen a pénteki volt az első veresége 2016-os kinevezése óta, és összességében is csak a második. A brazilok a belgák elleni találkozó előtt lejátszott 25 mérkőzésükön összesen hat gólt kaptak, Tite irányítása alatt pedig még egyszer sem fordult elő, hogy egy összecsapáson kétszer is bevegyék a kapujukat.

Nyitókép: Yegor Aleyev\TASS via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!