Nemzetközi foci

Eldőlt, mikor lesz a nagy bejelentés a Ronaldo-Juventus ügyben

Eldőlni látszik a nyár legfontosabb kérdése.

A Real Madrid jövő kedden jelentheti be Cristiano Ronaldo távozását, ezzel kikövezve az utat a Juventus irányába. A Mediaset Premium szerint július 10-én minden kiderül, ugyanis Florentino Pérez, a madridiak elnöke rendkívüli ülést szervez a témával kapcsolatban, és ahogy az várható, a portugál klasszis távozási szándéka kerülhet bejelentésre.

Mindeközben Pérez azt szeretné, hogy Ronaldo ország-világ tudomására adja, hogy bizony klubot vált, főként azért, mert új kihívásokat keres a karrierjében. A Realnál persze mindent bevetnek annak érdekében, hogy ez ne így legyen, még a csillagászati összegű kivásárlási árát is visszaállítanák, de a legfrissebb információk szerint, közel százmillió euróért már viheti is a torinói csapat.

Az sem titok, hogy Ronaldo szezononként harmincmillió eurót vághatna zsebre, legalábbis nagyon szeretné megkapni ezt az összeget. Ha további híreket szeretnél olvasni a nyár legnagyobb átigazolási sztorijáról, akkor IDE kattintva mindent megtudhatsz a Ronaldo-Juventus üzletről.

Címlapkép: Raddad Jebarah / NurPhoto

Olvasói sztorik