Nemzetközi foci

Spanyolországba csábítják a Chelsea sztárját

Michy Batshuayi a nyáron továbbállhat.

A Sevilla csapatánál szívesen látnák a Chelsea csatárát, Michy Batshuayit. Annak ellenére, hogy 53 tétmeccsen 19 alkalommal talált be az ellenfél kapujába, nem nagyon jut szóhoz stabil kezdőként, így érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy egy valóban így van-e rendjén, hiszen mint láthattuk, a Borussia Dortmundnál töltött kölcsönidőszakában szinte kivirult a belga játékos, ezt ő maga is megerősítette:

Dortmund csodálatos élmény volt számomra. Óriási kedvességgel fogadtak, remek környezetben, ami a pályán is érezhető volt. Nagyon rég nem játszottam ennyit egyhuzamban. Nem emlékszem, a Chelsea-nél mikor engedték, hogy egymás után kétszer is pályára lépjek. Úgyhogy arra is jó volt, hogy növelni tudjam az önbizalmamat. Most azonban csak a világbajnokságra fókuszálok, nem akarok még arra gondolni, hogy mi lesz a továbbiakban.”

Persze kérdés, hogyha új edző kerül a londoniakhoz, akkor talán ismét helye lehet a kezdőben, ám a spanyoloknál sem titok, hogy akármennyire is nehéz dolguk lenne, valahogy megtalálják a módját, hogy leigazolják a belga csatárt.

Címlapkép: Adrian DENNIS / AFP

Olvasói sztorik