Nemzetközi foci

Ki kellett üríteni a hotelt, ahol a svéd válogatott is tartózkodik

Vajon ez mennyire lesz hatással az esti játékukra?

Beindult a tűzjelző abban a szamarai hotelben, ahol a svéd válogatott is tartózkodott. A protokoll szerint, ilyenkor ki kell üríteni az egész épületet, ami percekkel a riasztás után meg is történt. A hotel vezetősége úgy véli, két oka lehet, hogy megszólalt tűzjelző, az egyik, hogy valaki dohányzott a szobájában, a másik pedig, hogy valaki véletlenül a falakon lévő kapcsolót benyomhatta.

Azóta mindenkit visszaengedtek az épületbe, így a skandináv csapat is folytathatja a felkészülést, az angolok elleni negyeddöntőre. Ami nem csak az elődöntőbe jutás miatt lehet igazán érdekes, hanem Zlatan Ibrahimovic és David Beckham fogadása is izgalmassá teheti a mérkőzést. A svédek élő legendája egyébként most is hozta a formáját, erről itt tudsz olvasni!

Címlapkép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / Sven Simon / DPA

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!