Nemzetközi foci

Sejtelmes közleményt adott ki a Juventus a Ronaldo-sztori kapcsán

Megszólaltak a torinóiak.

Az egész sportsajtó a Cristiano Ronaldo-Juventus sztoritól izzik, egyes hírek szerint már egészen biztos, hogy a portugál klasszis Torinóban folytatja, de aztán jön Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke és csavar egyet a történeten.

Eddig viszonylag csendben volt a másik fél, egészen eddig. A „zebrák” vezetősége ugyanis közleményt adott ki, az olasz Vállalat- és Tőzsdefelügyelő Bizottság kérésére, akik egyébként a milánói tőzsde működéséért is felelnek, ahol a torinóiak is be vannak jegyezve:

A Bizottság kérésére, a különböző médiumok által nemrégiben megjelent hírek kapcsán, a Juventus Football Club SpA kijelenti, hogy az átigazolási időszak alatt a csapat értékeli a különböző piaci lehetőségeket, és időben tájékoztatást ad a lehetséges véglegesítésekről, ahogy azt a törvény előírja.”

Ebből a közleményből kiindulva korántsem biztos a portugál megvásárlása, főként a szerződéses tárgyalások összetett jellegére és a Juventus, a tőzsdei kapcsolatára való tekintettel. De persze az is lehet, hogy ezzel csak még jobban szeretnék húzni a szurkolók idegeit. Mindenesetre ez (várhatóan) rövid időn belül ki fog derülni.

Címlapkép: Marco BERTORELLO / AFP

Olvasói sztorik