Nemzetközi foci

Ronaldót már nem érdekli a Real ajánlata, szombaton bejelenti a Juve

Sajtóértesülés szerint szerda este tovább folytatódott az egyeztetés a klasszis képviselője és a klub között.

Folyamatosan érkeznek a hírek Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisának klubváltásáról – mint ismert, a portugál játékos állítólag nagyon közel áll hozzá, hogy az olasz Juventushoz szerződjön.

A Marca a legfrissebb cikkében azt írja, Florentino Pérez Real-elnök és jobb keze, José Angel Sánchez, illetve Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes szerda este ismét találkozott, és a játékos jövőjéről egyeztetett.

A lap azt írja, Mendest kérték, erősítse meg, hogy a Juventus valóban kifizetne a játékosért 100 millió eurót – ezt az ügynök meg is tette. Noha még csütörtökön is napvilágot látott olyan hír, miszerint a Real versenybe szállna a Juvéval, ezt a cikk gyakorlatilag elveti: azt írják, bár még mutatkozott rá esély, hogy a játékos maradásáról essen szó, de a Realnál aligha adnák meg a Ronaldo által kért fizetésemelést, ezzel pedig eldőlt, hogy elfogadja az olaszok ajánlatát. Hozzáteszik, Ronaldo fejben már Torinóban jár, abban pedig egyetértettek a felek, hogyha lesz elválás, azt kulturált körülmények között kell lebonyolítani.

A Marca azt is tudni véli, hogy CR négyéves szerződést köt a torinóiakkal. Több forrás szerint már a héten, szombaton megtörténhet a bemutatása.

Ronaldót nem tudja megtartani a Real. Fotó és címlapfotó: Inna Fassbender/dpa/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik