Nemzetközi foci

Szalah szerződést hosszabbított a Liverpool FC-vel – hivatalos

Hosszútávú megállapodás született, a világsztár 2023-ig írt alá.

A Liverpool FC hivatalos oldalán jelentette be: a csapat egyiptomi világsztárja, Mohamed Szalah új szerződést írt alá. A klubhonlap annyit közölt, hogy a felek hosszútávú megállapodásban egyeztek meg, ám egybehangzó sajtóhírek szerint a klasszis 2023-ig kötelezte el magát a „vörösöknél”.

Szalah a mögöttünk hagyott szezonban remekelt Liverpoolban: első szezonjában (2017 nyarán az AS Romától igazolt a PL-sztárcsapathoz) 52 tétmérkőzésen 44 góllal hívta fel magára a figyelmet, nem csoda, hogy a Real Madrid is nagyon élénken érdeklődött iránta.

Azt gondolom, ez a hír jól mutatja: Mohamed hisz a Liverpoolban, és mi is hiszünk benne. Szalah számára otthont jelent az Anfield Road, egy olyan hely, ahol az álmait és a törekvéseit megvalósíthatja. Amikor olyan valaki, mint Szalah, azt mondja, hogy ez a klub otthon számára, az nagyon sokat jelent. Az a legjobb dolog Mo-ban, hogy soha nem érzi úgy, fontosabb lenne bárkinél is a csapatban. Elismeri csapattársait, a klub pedig jelentős egyéni elismerésekhez vezette az elmúlt szezonban

fogalmazott Jürgen Klopp. 

A Mirror arról ír, Szalah szerződésében nem határoztak meg kivásárlási árat, a 26 éves sztár pedig a klub történetének legjobban kereső játékosa lett.

címlapkép: VI Images via Getty Images

Olvasói sztorik