Nemzetközi foci

Kőkeményen leoltotta Neymart a mexikói kapitány

Kemény szavak Osoriótól.

Remek meccset játszott egymással Brazília és Mexikó a hétfő délutáni nyolcaddöntőben, ám ezúttal nem született meglepetés, Coutinhóék 2-0-ra győztek és továbbjutottak a legjobb nyolc közé. A mérkőzés nem csak a nagy irama és a szép góljai miatt marad emlékezetes, hanem Neymar teátrális szenvedéseitől is, ezt pedig elég keményen szóvá is tette a lefújást követően a mexikói szövetségi kapitány – igaz nem mondta ki a brazil klasszis nevét.

Kontrolláltuk a meccset, de eléggé szégyenletes, hogy ilyen sok időt, nagyjából négy percet állt a játék egyetlen játékos miatt, ez pedig egy lecke is a fiatal játékosoknak. A labdarúgásnak férfias sportágnak kell lennie, nem pedig valamiféle bohóckodásnak. A játékvezető teljesen a braziloknak kedvezett, túl sokszor avatkozott játékba – mondta Juan Carlos Osorio.

Szalah, Barca, Willian, Bogdán, Arsenal – szenzációs bejelentések napja
Felpörgött a piac, mutatjuk a legizgalmasabb hétfői híreket.

A Paris Saint-Germain klasszisát egyébként sokszor faragták, valamikor elég keményen is, Layun sportszerűtlen jelenetét pedig meg is említette Neymar a meccs utáni nyilatkozatában.

Rálépett a lábamra, ez egyáltalán nem volt fair, ezt nem teheti meg. Sokat járt a szájuk meccs közben, ezért kell most hazamenniük – idézi az ESPN a brazil klasszist.

címlapfotó: Christian Charisius/dpa/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik