Nemzetközi foci

Pogba szívszorító üzenettel búcsúzik Messitől

Gyönyörű szavak.

Az argentin válogatott, igencsak fordulatos mérkőzésen, de alulmaradt a végső esélyes franciákkal szemben. Lionel Messit annyira megviselte a kiesés, hogy egyes információk szerint nem is jelent meg az újságíróknál a mérkőzést követően, így az ő véleményéről, meglátásairól egyelőre semmit nem tudunk.

Paul Pogba viszont nyilatkozott, ráadásul az argentin csillagról. A Manchester United francia középpályása csodálatos szavakkal búcsúzott, illetve tisztelgett Messi előtt:

A világ legjobb játékosa ellen léptünk pályára. Tíz éve figyelem őt, hogy minél többet tanulhassak tőle. Miatta szeretem a focit. Mindig is bálványozni fogom.”

Az argentinok egykori kiváló csatára, Hernán Crespo is rendkívül csalódott a kiesés miatt, igazi irodalmi példát hozott fel a válogatott teljesítményére:

Olyan volt ez, mint Gabriel García Márquez könyve, az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája. A csalódottság természetes ebben a szituációban, de őszintén megvallva már az is csodaszámba ment, hogy egyáltalán a legjobb 16 csapat közé bekerültünk. Ráadásul, a világbajnokságra is csak Messi miatt tudtunk kijutni. Túl sok változtatás volt a csapaton belül”

Azóta egyébként Jorge Sampaoli, az argentin válogatott szövetségi kapitánya elárulta, vajon lemond-e posztjáról, erről bővebben ITT tudsz olvasni!

Címlapkép: Jewel SAMAD / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik