Nemzetközi foci

Elképesztő módon vesztette életét a brazil szurkoló

Furcsa baleset.

Hihetetlenül szerencsétlen módon vesztette életét egy brazil hölgy, aki egy sao pauloi házban követte végig a Brazília-Szerbia csoportmeccset, a lefújást követő ünneplés közepette megbotlott és leejtette a kezében lévő borospoharat, majd a földre érkezést követően egy, már törött üvegdarab elvágta a nyaki ütőerét.

Tamara Maiochin a barátai próbáltak segíteni, törölközővel szorosan körbetekerték a nyakát, hogy valamilyen szinten csökkenteni tudják a vérzés intenzitását, de már mentők kiérkezése előtt életét vesztette. A helyi rendőrség szerint a kanapén ült, egyik kezében mobiltelefonnal, a másikban pedig a borospohárral, majd miután véget ért a mérkőzés, az ünneplés közben elvesztette az egyensúlyát és a közeli kávézóasztalhoz nyúlt, hogy megakadályozza az esést. De nem tudta megtartani magát, megcsúszott és ráesett az üvegszilánkokra.

Nagyon furcsa egybeesés, hogy az utolsó bejegyzése a Facebookon egy videó volt, ami a vezetés közbeni mobiltelefonhasználat veszélyeire hívta fel a figyelmet, méghozzá a következő szöveggel:

Sokszor el sem hinnénk, hogy ez megtörténhet velünk. De balesetek bármikor előfordulhatnak.”

Fotó: Tamara Maiochi/Facebook

Címlapkép: Vladimir Astapkovich / Sputnik / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik